Glamping

Wat is Glamorous Camping?

Glamping, ofwel ‘glamorous camping’, is dé nieuwe trend op kampeergebied. Het comfort van een hotel, gecombineerd met een natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping.
Tijdens uw glampingvakantie verblijft u in een compleet ingerichte luxe tent of in een sfeervolle luxe stacaravan; u kampeert geheel in stijl voorzien van alle gemakken!

Luxe en comfort

Geen luchtbedden, matjes, slaapzakken of campingbedjes en ook niet met de toiletrol onder de arm of uw toilettas en handdoek naar het sanitairgebouw, want in een glampingaccommodatie geniet u van een heerlijk comfortabel bed en eigen sanitair. Daarnaast is er in de accommodaties ook een keukenblok en koelkast aanwezig; de campinggasstellen kunnen dus ook opgeborgen worden. Dat is dus echt glamorous kamperen!

Hoe kunt u glamperen?

Voor uw glampingverblijf op de camping De Zeehoeve in een sfeervolle en luxe accommodatie heeft u de keuze uit luxe tenten voor 2 tot maar liefs 8 personen. Deze accommodaties zijn volledig ingericht met inventaris en meubilair en beschikken over een keuken. De tenten zijn zeer sfeervol en luxueus ingericht. De stijl is prachtig en ze zijn van binnen zeer ruim opgezet. U zult in deze accommodaties op en top glamperen!

4- tot 8-persoons luxe safaritent

Vrijstaande safaritent voor 8 personen.

Indeling: de 8-persoons luxe safaritent heeft twee slaapkamers met een tweepersoons bed en een aparte kinderkamer met twee stapelbedden. Genoeg ruimte dus voor twee gezinnen met kinderen! De luxe safaritent bij camping De Zeehoeve beschikt over een eigen toilet, badruimte, douche, keukenblok met kookplaat, koelkast, waterkoker en Senseo-automaat. Zelfs een centrale verwarming is in de safaritent aanwezig.

2- tot 6-persoons luxe safaritent

Vrijstaande safaritent voor 6 personen.

Indeling: de 6-persoons luxe safaritent heeft twee slaapkamers met een tweepersoons bed en een aparte kinderkamer met een stapelbed. Genoeg ruimte dus! De luxe safaritent bij camping De Zeehoeve beschikt over een eigen toilet, badruimte, douche, keukenblok met kookplaat, koelkast, waterkoker en Senseo-automaat. Zelfs een centrale verwarming is in de safaritent aanwezig.

« terug